top of page

Group

Public·108 members

[[Futball<<<<]] Fiorentina FTC élő online 5 október 2023

Hazai. Legális. Sportfogadás. Fogadj online a legjobb meccsekre és keresd a bomba oddsokat ... Fiorentina - FTC. 10. 05. 12:00 EKL. 1,50 5,00 6,00. +118. Így ...

35 MEZŐKÖVESD - ZTE 13. 20 LUTON TOWN - TOTTENHAM ANGOL FOCI, PREMIER LEAGUE, 8. FORDULÓ 13. 30 SUNDERLAND - MIDDLESBROUGH ANGOL FOCI, CHAMPIONSHIP, 11. 55 CADIZ - GIRONA 14. 45 INTER - BOLOGNA OLASZ FOCI, SERIE A, 8. FORDULÓ 15. 30 DORTMUND - UNION BERLIN 15. 50 MANCHESTER UNITED - BRENTFORD ÚJPEST - DIÓSGYŐR BURNLEY - CHELSEA 16. 10 REAL MADRID - OSASUNA 17. 45 JUVENTUS - TORINO 18. 20 CRYSTAL PALACE - NOTTINGHAM FOREST 18. 25 MALLORCA - VALENCIA WERDER BREMEN - HOFFENHEIM KECSKEMÉT - PAKS GENOA - MILAN SEVILLA - RAYO VALLECANO 2023. 08., VASÁRNAP 12. FutballTegnapÍgy tette le Marco Rossi a magyar állampolgársági esküt - videóNovák Katalin köztársasági elnök osztott meg felvételt az ünnepségről. GphírekTegnapLewis Hamilton arroganciájáról beszélt egykori csapattársaA Kimi Räikkönen helyére érkezett pilóta kezdetben gyorsabb volt a brit riválisánál. FutballTegnapA Manchester Uniteden röhög a világ - mutatjuk a legjobb mémeket! Tíz meccs alatt ez már a hatodik veresége volt a csapatnak, amelyet a szurkolóiknak is rossz nézni. [[[FOLYAM<<<]]>>>>] Fiorentina FTC adás közvetítés 5 október 7 órával ezelőtt — Élő foci közvetítés Sport1 tv élő online közvetítés live stream most 132 fő nézi ezt a tv adót nincs adás. Sporthírek élő közvetítés a fradi ... Eredmények még több GphírekTegnapA korábbi F1-es pilóta keményen kritizálta Charles Leclerc-tA német szerint nem lehet örök ígéret a monacói, aki hiába gyors, sosem képes a jó teljesítményre. CsapatTegnapKiütéses siker: negyven gólig jutott a Győri Audi ETO KC az NB I-benA vendégeknél Line Haugsted kivételével minden mezőnyjátékos szerzett gólt. CsapatTegnapSérüléssel bajlódik az Olympiakosz magyar válogatott sztárja A hírek szerint nem kell megműteni a 31 éves játékost. FutballTegnapMásodosztályú csapatra sem mondana nemet a korábbi paksi edzőAz edző a Zalaegerszeg, a Siófok és a Kaposvár kispadján is ült már. FutballTegnapA Fradi edzője elmondta, mit vár a Fiorentina elleni mérkőzéstőlA magyar bajnok tiszteli az olasz sztárcsapatot, de megijedni nem fog tőle. FutballTegnapVincenzo Italiano: A Fradi elleni meccs legfontosabb a csoportbanA Fiorentina edzője szerint veszélyes ellenfél a magyar csapat. 15 MONZA - SALERNITANA 12. 50 FEHÉRVÁR - MTK SCHALKE - HERTHA NÉMET FOCI, MÁSODOSZTÁLY, 9. FORDULÓ VILLARREAL - LAS PALMAS 14. 30 BRIGHTON - LIVERPOOL LAZIO - ATALANTA 14. 50 WEST HAM UNITED - NEWCASTLE UNITED 15. 45 FERENCVÁROS - DEBRECEN ATLETICO MADRID - REAL SOCIEDAD 17. 15 BAYERN MÜNCHEN - FREIBURG 17. 20 ARSENAL - MANCHESTER CITY CAGLIARI - ROMA ALAVES - BETIS NAPOLI - FIORENTINA GRANADA - BARCELONA A műsorváltoztatás jogát a tv-adók fenntartják.. FutballTegnapA FIFA megőrült: hat ország rendezi a 2030-as focivébét! Ráadásul három kontinensen lesznek a meccsek, több, mint 10 ezer kilométer lesz a távolság a helyszínek között. FutballTegnapSzoboszlaiék edzője reagált a videobíros botrányraA Liverpoolt egy súlyos videóbírós hiba miatt megfosztották egy szabályos góltól a Tottenham elleni vesztes bajnoki meccsen. BulvárTegnapA szépségkirálynőből lett szuperszexi sportműsorvezető a fél világ előtt bizonyíthat - képekA gyönyörű nő a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt a rajongóival. KorábbanFutballTegnapA meccsen kérte meg a barátnője kezét a magyar focista - videóKrisz Ruditól a Homokba rajzolt szerelem szólt közben. EgyéniTegnapMégsem egy hatalmas bukással zárul a világbajnok sportoló legendás pályafutásaMár bejelentette a visszavonulását, de egy rekordot még meg akar dönteni. A csapata is reagált a váratlan visszatérésre. Csakfoci.hu - Magyarország vezető focimagazinja 4 órával ezelőtt — Fiorentina a Fradi elleni EKL-párharcra · Magyar foci · Légiósok: Orbán hamarosan fontos lépésre szánja el magát a jövőjével kapcsolatban - sajtóhír · További ... Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. GalériaTegnapÚjabb látványos manchesteri összeomlás, megint hőssé vált a Bayern tinisztárja - galériaMutatjuk a Bajnokok Ligája keddi csoportmérkőzéseinek legjobb képeit! FutballTegnapA legendás holland edző visszatért szeretett klubjáhozA 72 éves szakember korábban többször irányította a holland válogatottat, és volt a Barcelona edzője is. CsapatTegnapPaksra igazolt a magyar válogatott játékosMár több NB I-es csapatnál is játszott. CsapatTegnapKiderült, kik lehetnek a magyar női kosárválogatott ellenfelei a párizsi olimpia selejtezőjébenFebruárban, Sopronban vívhatja ki az ötkarikás részvételt Székely Norbert együttese. Autó-motorTegnapGyerekkori álmát váltja valóra raliversenyzőként Michelisz NorbertNem szereti, ha sokat beszélnek hozzá, most mégis a navigátorára kell majd hagyatkoznia. Tippmix Darts, Online Live League P. van den Boogard - W. Mandingers 10.02. 01:50 +0 Fiorentina - Cagliari 10.02. 11:45 +130. 1,43. H, 4,05. D, 6,00. V. 26256. [[ÉLŐ TV*]] FTC Várda élő online 24.09.2023 2 nappal ezelőtt 2023. szept. 22. — Owusu jobb oldali beadása lett nagyon hosszú. Nagyon fontos győzelemmel kezdte a Fradi a Konferencia-liga csoportkörétA Genk-Fiorentina mérkőzés ... Grupo cathedralinter - Cathedral International 2023. szept. 21. — [[élő adás>]] FTC Čukarički online közvetítés 21/09/2023 3 órával 08:00 ; Fiorentina. Ferencvárosi TC. 05.10. 12:00 ; Diósgyőri VTK ... Csapat8:34Súlyos büntetést kapott a korábbi magyar hokikapitányNem ez az első eltiltása edzőként. Egyéni7:29Szoboszlai exe visszatért, súlyos büntetés kapott a LiverpoolSzámos érdekes esemény történt a sportvilágban a szerdai napon. Visszapillantó. Csapat7:23Európa csúcsát is megcélozhatja a DVTKAz Euroliga főtáblás Diósgyőr főtitkára beszélt a klub céljairól. Galéria5:58Hatalmas pofont kaptak a PSG sztárjai, Guardiola csodacseréi mentették meg a Manchester Cityt - galériaMutatjuk a Bajnokok Ligája szerdai csoportmérkőzéseinek legjobb képeit. E-sportTegnapÍgy újul meg 2023-ra a LoL-világbajnokság! A világ legnagyobb e-sporteseményén különleges formátumban esnek egymásnak hamarosan a sztárcsapatok. FutballTegnapEldőlt, ki lesz a 2028-as és a 2032-es foci-Eb házigazdájaEgy visszalépés után egy-egy pályázó maradt versenyben, a napokban kihirdetik a győzteseket. GalériaTegnapMindenkit meghódít a bikinis képeivel a világbajnok sportolónő - képekAz eredményei mellett a fotói miatt vált a világ egyik legnépszerűbb szörfösévé. Made In AmericaTegnapEgy 11 éves focista fegyverrel rálőtt a csapattársaira - sokkoló videóDrámai pillanatok zajlottak le az edzés végén. Fiorentina vs Ferencvarosi TC » Predictions, Odds, Live Possible Lineups. Confirmed 1h before kick-off. FTC. Fiorentina Italiano, Vincenzo So enjoy the best online betting experience with us at Oddspedia! Origo sport | Origo.hu 15 órával ezelőtt — EL16. tenisz; Összes22 · ATP Egyéni · WTA Egyéni · ATP Páros · WTA Páros. kézilabda; Összes Rendhagyó módon készül a Fiorentina ellen a Fradi - képek. Futball5:58Teljes párizsi összeomlás: a végén semmi nem marad a PSG-bőlAz angol bírók most a Barcelona meccsén csináltak káoszt. FutballTegnapMegalázták a PSG-t, a videóbíró mentette meg a BarcelonátJöhet bármilyen edző, a katari milliárdok, a francia bajnok játéka egyre reménytelenebb. FutballTegnapSzaúd-Arábia bejelentkezett a 2034-es focivébé megrendezésére A pénz nem lehet akadály. Gphírek9:01Pert indít Andretti ellen a korábbi Forma-1-es pilótaRomain Grosjean a közösségi oldalán jelentette be a hírt. FERENCVÁROS-Fiorentina Hol adja a TV ma? (2023) 7 órával ezelőtt — Nézd a Ferencváros csapatot élőben barátaiddal a TV-ben Meg fogsz lepődni... ftc vs zalaegerszegi te fc egyezései. crvena zvezda vs ftc egyezései. ftc vs crvena ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page