35 MEZŐKÖVESD - ZTE 13. 20 LUTON TOWN - TOTTENHAM ANGOL FOCI, PREMIER LEAGUE, 8. FORDULÓ 13. 30 SUNDERLAND - MIDDLESBROUGH ANGOL FOCI, CHAMPIONSHIP, 11. 55 CADIZ - GIRONA 14. 45 INTER - BOLOGNA OLASZ FOCI, SERIE A, 8. FORDULÓ 15. 30 DORTMUND - UNION BERLIN 15. 50 MANCHESTER UNITED - BRENTFORD ÚJPEST - DIÓSGYŐR BURNLEY - CHELSEA 16. 10 REAL MADRID - OSASUNA 17. 45 JUVENTUS - TORINO 18. 20 CRYSTAL PALACE - NOTTINGHAM FOREST 18. 25 MALLORCA - VALENCIA WERDER BREMEN - HOFFENHEIM KECSKEMÉT - PAKS GENOA - MILAN SEVILLA - RAYO VALLECANO 2023. 08., VASÁRNAP 12.
FutballTegnapÍgy tette le Marco Rossi a magyar állampolgársági esküt - videóNovák Katalin köztársasági elnök osztott meg felvételt az ünnepségről. GphírekTegnapLewis Hamilton arroganciájáról beszélt egykori csapattársaA Kimi Räikkönen helyére érkezett pilóta kezdetben gyorsabb volt a brit riválisánál. FutballTegnapA Manchester Uniteden röhög a világ - mutatjuk a legjobb mémeket! Tíz meccs alatt ez már a hatodik veresége volt a csapatnak, amelyet a szurkolóiknak is rossz nézni.
[[[FOLYAM<<<]]>>>>] Fiorentina FTC adás közvetítés 5 október 7 órával ezelőtt — Élő foci közvetítés Sport1 tv élő online közvetítés live stream most 132 fő nézi ezt a tv adót nincs adás. Sporthírek élő közvetítés a fradi ...
Eredmények még több GphírekTegnapA korábbi F1-es pilóta keményen kritizálta Charles Leclerc-tA német szerint nem lehet örök ígéret a monacói, aki hiába gyors, sosem képes a jó teljesítményre. CsapatTegnapKiütéses siker: negyven gólig jutott a Győri Audi ETO KC az NB I-benA vendégeknél Line Haugsted kivételével minden mezőnyjátékos szerzett gólt. CsapatTegnapSérüléssel bajlódik az Olympiakosz magyar válogatott sztárja A hírek szerint nem kell megműteni a 31 éves játékost. FutballTegnapMásodosztályú csapatra sem mondana nemet a korábbi paksi edzőAz edző a Zalaegerszeg, a Siófok és a Kaposvár kispadján is ült már. FutballTegnapA Fradi edzője elmondta, mit vár a Fiorentina elleni mérkőzéstőlA magyar bajnok tiszteli az olasz sztárcsapatot, de megijedni nem fog tőle. FutballTegnapVincenzo Italiano: A Fradi elleni meccs legfontosabb a csoportbanA Fiorentina edzője szerint veszélyes ellenfél a magyar csapat.
15 MONZA - SALERNITANA 12. 50 FEHÉRVÁR - MTK SCHALKE - HERTHA NÉMET FOCI, MÁSODOSZTÁLY, 9. FORDULÓ VILLARREAL - LAS PALMAS 14. 30 BRIGHTON - LIVERPOOL LAZIO - ATALANTA 14. 50 WEST HAM UNITED - NEWCASTLE UNITED 15. 45 FERENCVÁROS - DEBRECEN ATLETICO MADRID - REAL SOCIEDAD 17. 15 BAYERN MÜNCHEN - FREIBURG 17. 20 ARSENAL - MANCHESTER CITY CAGLIARI - ROMA ALAVES - BETIS NAPOLI - FIORENTINA GRANADA - BARCELONA A műsorváltoztatás jogát a tv-adók fenntartják..
FutballTegnapA FIFA megőrült: hat ország rendezi a 2030-as focivébét! Ráadásul három kontinensen lesznek a meccsek, több, mint 10 ezer kilométer lesz a távolság a helyszínek között. FutballTegnapSzoboszlaiék edzője reagált a videobíros botrányraA Liverpoolt egy súlyos videóbírós hiba miatt megfosztották egy szabályos góltól a Tottenham elleni vesztes bajnoki meccsen. BulvárTegnapA szépségkirálynőből lett szuperszexi sportműsorvezető a fél világ előtt bizonyíthat - képekA gyönyörű nő a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt a rajongóival.
KorábbanFutballTegnapA meccsen kérte meg a barátnője kezét a magyar focista - videóKrisz Ruditól a Homokba rajzolt szerelem szólt közben. EgyéniTegnapMégsem egy hatalmas bukással zárul a világbajnok sportoló legendás pályafutásaMár bejelentette a visszavonulását, de egy rekordot még meg akar dönteni. A csapata is reagált a váratlan visszatérésre.
Csakfoci.hu - Magyarország vezető focimagazinja 4 órával ezelőtt — Fiorentina a Fradi elleni EKL-párharcra · Magyar foci · Légiósok: Orbán hamarosan fontos lépésre szánja el magát a jövőjével kapcsolatban - sajtóhír · További ...
Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item.
GalériaTegnapÚjabb látványos manchesteri összeomlás, megint hőssé vált a Bayern tinisztárja - galériaMutatjuk a Bajnokok Ligája keddi csoportmérkőzéseinek legjobb képeit! FutballTegnapA legendás holland edző visszatért szeretett klubjáhozA 72 éves szakember korábban többször irányította a holland válogatottat, és volt a Barcelona edzője is. CsapatTegnapPaksra igazolt a magyar válogatott játékosMár több NB I-es csapatnál is játszott. CsapatTegnapKiderült, kik lehetnek a magyar női kosárválogatott ellenfelei a párizsi olimpia selejtezőjébenFebruárban, Sopronban vívhatja ki az ötkarikás részvételt Székely Norbert együttese. Autó-motorTegnapGyerekkori álmát váltja valóra raliversenyzőként Michelisz NorbertNem szereti, ha sokat beszélnek hozzá, most mégis a navigátorára kell majd hagyatkoznia.
Tippmix Darts, Online Live League P. van den Boogard - W. Mandingers 10.02. 01:50 +0 Fiorentina - Cagliari 10.02. 11:45 +130. 1,43. H, 4,05. D, 6,00. V. 26256.
[[ÉLŐ TV*]] FTC Várda élő online 24.09.2023 2 nappal ezelőtt 2023. szept. 22. — Owusu jobb oldali beadása lett nagyon hosszú. Nagyon fontos győzelemmel kezdte a Fradi a Konferencia-liga csoportkörétA Genk-Fiorentina mérkőzés ...
Grupo cathedralinter - Cathedral International 2023. szept. 21. — [[élő adás>]] FTC Čukarički online közvetítés 21/09/2023 3 órával 08:00 ; Fiorentina. Ferencvárosi TC. 05.10. 12:00 ; Diósgyőri VTK ...
Csapat8:34Súlyos büntetést kapott a korábbi magyar hokikapitányNem ez az első eltiltása edzőként. Egyéni7:29Szoboszlai exe visszatért, súlyos büntetés kapott a LiverpoolSzámos érdekes esemény történt a sportvilágban a szerdai napon. Visszapillantó. Csapat7:23Európa csúcsát is megcélozhatja a DVTKAz Euroliga főtáblás Diósgyőr főtitkára beszélt a klub céljairól. Galéria5:58Hatalmas pofont kaptak a PSG sztárjai, Guardiola csodacseréi mentették meg a Manchester Cityt - galériaMutatjuk a Bajnokok Ligája szerdai csoportmérkőzéseinek legjobb képeit.
E-sportTegnapÍgy újul meg 2023-ra a LoL-világbajnokság! A világ legnagyobb e-sporteseményén különleges formátumban esnek egymásnak hamarosan a sztárcsapatok. FutballTegnapEldőlt, ki lesz a 2028-as és a 2032-es foci-Eb házigazdájaEgy visszalépés után egy-egy pályázó maradt versenyben, a napokban kihirdetik a győzteseket. GalériaTegnapMindenkit meghódít a bikinis képeivel a világbajnok sportolónő - képekAz eredményei mellett a fotói miatt vált a világ egyik legnépszerűbb szörfösévé. Made In AmericaTegnapEgy 11 éves focista fegyverrel rálőtt a csapattársaira - sokkoló videóDrámai pillanatok zajlottak le az edzés végén.
Fiorentina vs Ferencvarosi TC » Predictions, Odds, Live Possible Lineups. Confirmed 1h before kick-off. FTC. Fiorentina Italiano, Vincenzo So enjoy the best online betting experience with us at Oddspedia!
Origo sport | Origo.hu 15 órával ezelőtt — EL16. tenisz; Összes22 · ATP Egyéni · WTA Egyéni · ATP Páros · WTA Páros. kézilabda; Összes Rendhagyó módon készül a Fiorentina ellen a Fradi - képek.
Futball5:58Teljes párizsi összeomlás: a végén semmi nem marad a PSG-bőlAz angol bírók most a Barcelona meccsén csináltak káoszt. FutballTegnapMegalázták a PSG-t, a videóbíró mentette meg a BarcelonátJöhet bármilyen edző, a katari milliárdok, a francia bajnok játéka egyre reménytelenebb. FutballTegnapSzaúd-Arábia bejelentkezett a 2034-es focivébé megrendezésére A pénz nem lehet akadály. Gphírek9:01Pert indít Andretti ellen a korábbi Forma-1-es pilótaRomain Grosjean a közösségi oldalán jelentette be a hírt.
FERENCVÁROS-Fiorentina Hol adja a TV ma? (2023) 7 órával ezelőtt — Nézd a Ferencváros csapatot élőben barátaiddal a TV-ben Meg fogsz lepődni... ftc vs zalaegerszegi te fc egyezései. crvena zvezda vs ftc egyezései. ftc vs crvena ...